Welkom op de nieuwe website van het Dierenasiel Tienen. Momenteel is onze giften & maandelijkse steun sectie nog in testmodus. Het is voorlopig nog niet mogelijk om rechtstreeks via de website een gift te doen.

0497/267 268 (13:00 – 18:00, van ma t.e.m. zat)

info@dierenasiel-tienen.be

Viaductstraat 176b, 3300 Tienen

Iedereen kan onze organisatie steunen met een eenmalige of maandelijkse bijdrage aan onze VZW. Het is die steun die ons werkelijk draaiende houdt en ons de kans geeft om voor dieren te blijven zorgen. Wij mogen dan wel jaarlijks op wat subsidies en overheidsbijdragen rekenen, maar die komen in totaal nog niet op 25% van wat nodig is om werkzaam te blijven. Het zijn jullie die er voor zorgen dat er zaken als voeding en kattenbakvulling voor onze dieren kan aangekocht worden, maar ook dat de verwarming blijft draaien en het licht blijft branden. Want hoe we het ook draaien of keren, er komt heel veel bij kijken om een dierenopvang dag in dag uit (met prioriteit voor dierenwelzijn) te laten functioneren.

 

Als maandelijkse steun stellen we de volgende drie formules voor:

We raden iedereen aan om hiervoor via zijn/haar bank een doorlopende opdracht op te zetten. Zo wordt het bedrag maandelijks automatisch overgemaakt.

Natuurlijk is het bij doorlopende opdrachten niet noodzakelijk om zich aan deze formules te houden. Dit is wat wij voorstellen, gebaseerd op wat men als ‘lidmaatschap’ kan beschouwen. Maar het is perfect mogelijk om hiervan af te wijken met een hoger of lager bedrag. Zoals vermeld is elke vorm van gift, groot en klein, meer dan welkom. 

 

Hoe ga je best te werk?

  • Rekeningnummer: BE56 8508 2363 6088
  • Ter attentie van: VZW Dierenasiel Tienen
  • Mededeling: Bij een eenmalige gift is het voldoende om ‘gift’ of ‘donatie’ te vermelden. Bij een doorlopende opdracht op basis van één van onze formules mag het type formule vermeld worden.

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?