Jouw steun kan het verschil maken.

Iedereen kan onze organisatie steunen met een eenmalige of maandelijkse bijdrage aan onze VZW. Het is die steun die ons werkelijk draaiende houdt en ons de kans geeft om voor dieren te blijven zorgen. Wij mogen dan wel jaarlijks op wat subsidies en overheidsbijdragen rekenen, maar die komen in totaal nog niet op 25% van wat nodig is om werkzaam te blijven. Het zijn jullie die er voor zorgen dat er zaken als voeding en kattenbakvulling voor onze dieren kan aangekocht worden, maar ook dat de verwarming blijft draaien en het licht blijft branden. Want hoe we het ook draaien of keren, er komt heel veel bij kijken om een dierenopvang dag in dag uit (met prioriteit voor dierenwelzijn) te laten functioneren.

 We stellen jullie graag een aantal formules voor die ons enorm kunnen verder helpen. Elke vorm van steun kan als eenmalige of maandelijkse gift afgerekend worden. Bekijk alle mogelijke opties op deze pagina: 

Wens je een stapje verder te gaan en een Absolute Held van Dierenasiel Tienen te worden?

Natuurlijk is het niet noodzakelijk om zich aan deze formules te houden. Dit is wat wij voorstellen, gebaseerd op wat men vroeger als ‘lidmaatschap’ kon beschouwen. Maar het is perfect mogelijk om hiervan af te wijken met bijvoorbeeld een hoger bedrag.

Je kan altijd (eenmalig of via een doorlopende opdracht) een bedrag naar keuze overmaken. Ga je hoger dan onze voorgestelde formules? Dan mag je jezelf met opgeheven hoofd een Absolute Held van Dierenasiel Tienen noemen!  

Hoe ga je best te werk?

  • Overschrijven kan zoals altijd op rekeningnummer: BE56 8508 2363 6088
  • Ter attentie van: VZW Dierenasiel Tienen
  • Mededeling: Hier is het voldoende om ‘gift’ of ‘donatie’ te vermelden.
  • Doorlopende opdracht: Om een bedrag naar keuze op maandelijkse basis over te maken, kan je terecht in je online banking tool of je bankkantoor.

VZW Dierenasiel Tienen bezorgt voor donaties (op jaarbasis) vanaf €40,00 een fiscaal attest dat je bij je belastingaangifte kan inbrengen. Meer info over fiscale attesten vind je terug via deze link.

 

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?