Steun voeding katten

Zowel voor hond als kat staat voeding hoog op onze prioriteitenlijst. Niet enkel de kwaliteit van de voeding, maar ook de stabiliteit ervan is van groot belang. Dat wilt zeggen dat we onze viervoeters op degelijke voeding zetten, en dat we daar niet snel van af zullen stappen om een goede spijsvertering te blijven garanderen.

In het geval van onze katten betekent dit dat we maandelijks de nodige kilo's brokjes en natvoer moeten voorzien. Hier en daar is er nood aan speciaalvoeding, bijvoorbeeld voor katten met een nieraandoening. We maken gebruik van meerdere merken, maar behouden net zoals bij onze honden enige stabiliteit.

Als we de maandelijkse (gemiddelde) kost per aanwezige volwassen kat (ruwweg) uitrekenen, komen we al snel op €30,00. Met deze gift garandeer je voor één maand de voeding van één volwassen kat in opvang.

VZW Dierenasiel Tienen bezorgt voor donaties (op jaarbasis) vanaf €40,00 een fiscaal attest dat je bij je belastingaangifte kan inbrengen. Meer info over fiscale attesten vind je terug via deze link.

Wil je eenmalig doneren? Of maandelijkse het dierenasiel steunen?

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?