Steun voeding honden

Zowel voor hond als kat staat voeding hoog op onze prioriteitenlijst. Niet enkel de kwaliteit van de voeding, maar ook de stabiliteit ervan is van groot belang. Dat wilt zeggen dat we onze viervoeters op degelijke voeding zetten, en dat we daar niet snel van af zullen stappen om een goede spijsvertering te blijven garanderen.

Voor deze voeding kiezen we steevast voor diepvries versvoer van onze partner Duck. Sommige honden kiezen liever voor brokken, maar ook voor die brokken kunnen we op Duck rekenen. Deze manier van werken kwam tot stand na een uitgebreide zoektocht waarbij we op meerdere punten zijn gaan letten: vinden de honden het smakelijk, hoe is de stoelgang, treden er bepaalde problemen op, blijft het gewicht stabiel,...? Met dit versvoer en brokken konden we op alle punten resoluut 'ja' antwoorden.

Maar uiteraard zijn er regelmatig honden in opvang die specifieke, medische voeding nodig hebben. Hypoallergene brokken, voeding ter ondersteuning van nieren of lever,... Deze broodnodige extra's brengen steevast een extra kost met zich mee.

Als we de maandelijkse (gemiddelde) kost per aanwezige hond (ruwweg) uitrekenen, komen we al snel op €45,00. Met deze gift garandeer je voor één maand de voeding van één hond in opvang.

VZW Dierenasiel Tienen bezorgt voor donaties (op jaarbasis) vanaf €40,00 een fiscaal attest dat je bij je belastingaangifte kan inbrengen. Meer info over fiscale attesten vind je terug via deze link.

Wil je eenmalig doneren? Of maandelijkse het dierenasiel steunen?

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?