Pacha

Wacht reeds 589 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Ben ik aan de beurt? Ok, hier gaan we! Mijn naam is Pacha, tweelingsbroertje van Nala en Kenza. Wij zijn Bull Terriër kruisingen, geboren in mei 2017 in minder aangename omstandigheden.
Wij hebben geen gemakkelijk 2017 meegemaakt. Eens dat het onze kweker duidelijk werd dat hij ons niet onmiddellijk verkocht kreeg, vlogen we benches in. We zaten altijd buiten, in weer en wind. Tot we dankzij het dierenasiel eindelijk zicht kregen op een beter leven!

Ikzelf ben wat rustiger dan mijn zusje Nala, maar onstuimiger dan Kenza (hebben ze mij verteld). Ik ben op zoek naar iemand die mijn soort goed begrijpt. Want wij Bull Terriërs zijn blijkbaar niet altijd van de gemakkelijkste. Ik snap dat wel, want ik kan het nooit echt goed vinden met soortgenoten. Maar mensen vind ik geweldig, ondanks dat mijn eerste ervaringen niet zo positief waren. Ik wil iemand leren kennen die mij de kans geeft om mezelf te zijn. Ik zal ze al mijn vriendschap en liefde geven!

Denk je dat jij geschikt bent om mijn nieuwe baasje te worden? Stuur mij dan nu een berichtje via info@dierenasiel-tienen.be!

Extra informatie

Geboortedatum

24/05/2017

Ras

Kruising Bull Terriër

Geslacht

Reu

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja