Pacha

Mijn naam is Pacha! Mijn verhaal is redelijk uitgebreid. Eigenlijk te uitgebreid om hier alles in detail neer te pennen. Het beste dat ik nu kan doen is de grote lijnen weergeven, mijn verzorgers geven jullie met plezier alle info indien jullie meer willen weten.
Eerst en vooral kwam ik op jonge leeftijd in het asiel terecht na een inbeslagname. Ik werd in mijn eerste levensmaanden in een kleine bench gehouden, buiten, in weer en wind. Hier kreeg ik een dak boven mijn hoofd, eten à volonté, medische opvolging, en vooral aandacht. En ik bloeide open tot een zotte speelvogel. Hierna heb ik de kans de gehad om mijn leven bij nieuwe mensen verder te zetten. Helaas zonder succes.

Dus hier ben ik, op zoek. Ik heb hier een hele evaluatieperiode achter de rug zodat ik op de juiste manier naar de juiste adoptant op zoek kan gaan. Dat klinkt heel zwaar en ingewikkeld. Maar uiteindelijk komt het neer dat mijn ideale match aan het volgende moet voldoen:
- Ervaring met 'power breeds' en het lezen van hondentaal
- Omgang met honden gebeurt op een positieve en beloonsmatige basis (geen antieke dominantietheorieën)
- Geen andere dieren in huis
- Geen kinderen, liefst zelfs een alleenstaand persoon waar ik mij 100% aan kan binden en een toprelatie mee kan opbouwen
- Huis met tuin, noodzakelijk om mijn energie kwijt te kunnen

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

24-05-2017

Ras

Kruising Bull Terriër – Am. Stafford

Geslacht

Reu

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?