Mila

Hey, ik ben Mila. Ik ben een kruising Bullie teefje van 4 jaar oud. Ik kwam samen met mijn vriendin Madison in het dierenopvangcentrum t.g.v. een inbeslagname. We moesten in slechte leefomstandigheden verblijven en ook onze fysieke en medische toestand was niet erg goed. Vooral mijn gewicht was veel te laag. Gelukkig hebben de mensjes van het opvangcentrum mij al veel kwalitatief eten gegeven! 😃

Ik stel mijzelf graag nog wat verder voor. 😊

Ik ben erg lief en gericht op mensen. Misschien net iets minder dan Madison, maar dat is vooral omdat ik een hoop extra energie heb. Ik ga graag wandelen en kan hierbij wel wat trekken, maar ik ben snel aan het leren hoe dit rustiger kan verlopen. Net als Madison zit ik niet graag alleen. Ook ik kan dan wat 'neuten' 😅 en ook ik kan dit lang volhouden. Ik ben dus echt op zoek naar een baasje dat vaak genoeg thuis is. Hoewel ik samen zat met Madison zoek ik een thuis waar geen andere dieren zijn. Hier in het opvangcentrum hebben ze namelijk gemerkt dat we toch niet goed genoeg met elkaar om kunnen om in dezelfde ruimte te moeten verblijven. Zowel zij als ik kunnen wel een sociaal contact met honden leggen (bijv. op wandeling) maar samenleven is andere koek. Ook katten in huis zijn geen goed idee. Kinderen daarentegen lukken wel, zolang ze ook mijn grenzen respecteren.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

30/03/2019

Ras

Kruising

Geslacht

Teef

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?