Mado

Ik val maar meteen met de deur in huis, want mijn opvangmama zei dat ik me eens moest voorstellen, omdat ik ter adoptie kom. Geen idee wat dat wil zeggen, maar het klinkt wel goed!

Ik ben Mado, een 4-5 jarige kattin (geschat) met het Feline Leukemievirus (FeLV). Dit betekent dat ik helaas veel minder kansen maak op adoptie dan andere katten. Maar als je doorheen die diagnose kan kijken, dan beloof ik je geweldig gezelschap.

Want ik ben een nieuwsgierige, speelse, heel zachtaardige en dankbare poes. Ik hou enorm van balletjes en mijn motto is: hoe luider, hoe liever. Daarnaast krijg ik dagelijks de zoomies en geniet ik van heerlijk lange dutjes.
Mijn opvangmama was het al bijna vergeten, want dat ligt al lang achter ons, maar in het begin ben ik best verlegen. Bij nieuwe mensen moet ik eerst mijn angst overwinnen, maar als je dan je hand uitsteekt, kom ik er al snel aan ruiken. Mams zou me beter niet te lang aan het woord laten, want ik verkoop mezelf best goed en als ik geadopteerd word, gaat ze nog traantjes laten hoor. 😉

Uiteraard wil ik nog wel even terugkomen om mijn FeLV diagnose. Momenteel ondervind ik hier geen last van. Ik voel me absoluut 100%. Maar een nieuw baasje moet wel weten dat mijn leven korter zal zijn dan een andere kat. Hoe kort of hoe lang, dat weet niemand. Mijn gezondheid moet een absolute prioriteit zijn en goed ingelezen zijn over de ziekte is cruciaal. Maar zowel mijn verzorgers in het asiel als mijn opvangmama hebben ontdekt dat ik al die inzet dubbel en dik waard ben!

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-08-2019

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?