Maddie

Maddie hier! Ik ben blij dat ik mezelf aan jullie kan voorstellen. Een tijdje geleden ben in hier aangekomen na een inbeslagname. Mijn verzorgers hebben de tijd genomen om mij goed te leren kennen zodat ik nu op zoek kan naar mijn ideale baasje.

Wat moeten jullie zeker weten? Ik ben een Bully, een teefje, gesteriliseerd, en wordt 7 jaar. Technisch gezien ben ik dus niet meer de jongste, maar je zou het niet zeggen als je mij de eerste keer ziet. Je zal snel ontdekken wat een jeugdige bom energie ik ben!

Kunnen omgaan met die energie zal dan ook de belangrijkste factor zijn in mijn zoektocht. Gezien ik stevig uit de hoek kan komen, heb ik baasjes nodig die al wel wat gewend zijn. Die mij een thuis kunnen bieden zonder kinderen en zonder andere dieren. En die dagelijks tijd maken voor een positieve uitlaatklep. Een tuin(tje) zou mij ook enorm veel plezier doen, gezien ik hier niet liever doe dan ‘rondcrossen’ en snuffelen in het gras.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-09-2017

Ras

Bully

Geslacht

Teef

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?