Lady

Wacht reeds 83 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Ik ben Lady, een Anatolische herder geboren op 19-09-2017. Ik kwam hier in de opvang aan met 4 soortgenoten na onze inbeslagname bij onze vorige eigenaar. De reden hiervoor was in de eerste plaats de erbarmelijke levensomstandigheden. Medisch gezien waren de meesten van ons er ook niet al te best aan toe. Gelukkig ben ik hier in de opvang vlot herkomen. En nu is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis!

Mijn knuffelkarakter steekt hier volgens mijn verzorgers met kop en schouders boven iedereen uit. Ik kan zo genieten van menselijke aandacht. Dat is dus al een eerste vereiste voor mijn nieuwe thuis: mensen die mijn aanhankelijkheid appreciëren. Het spreekt voor zich dat ik ruimte nodig heb en een degelijke tuin is ook een must.
Helaas heb ik in het verleden al regelmatig in de clinch gelegen met andere honden. Mijn reacties naar de andere honden hier in opvang liegen er ook niet om. Mijn nieuwe thuis moet er dus eentje zijn waar ik het enige diertje kan zijn. Ook katten zijn niets voor mij. Kinderen mogen dan weer geen probleem zijn, maar die kunnen al best wat groter zijn gezien ik de neiging heb om speels op te springen.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

19-09-2017

Ras

Anatolische herder

Geslacht

Teef

Formaat

Zeer groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja, maar training nodig.

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja