Kyra

Kyra is wat je noemt "een specialleke". Zoals je op de foto ziet is deze 3- jarige kattin een prachtig diertje met lange haren wat natuurlijk de nodige verzorging vraagt. Maar ze heeft haar eigen willetje en is niet stressbestendig.
Wat wilt dat zeggen? Dat ze absoluut tijd nodig heeft om te wennen. In het begin zal ze zeker blazen en afstand nemen, maar ze verandert in een lief aanhankelijk kattinetje van zodra je haar vertrouwen hebt. Ze komt dan graag naast je liggen of ook van je schoot genieten. Ze kan in stresstoestand buiten de kattenbak plassen maar ook dat lost zich op van zodra ze zich "thuis" voelt. Ze moet niet buiten kunnen maar het mag wel. We zoeken voor haar een persoon die haar tijd geeft en die ook stabiliteit biedt in een rustige omgeving zonder andere huisdieren en zonder kinderen.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

10/07/2020

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Optioneel, niet vereist

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?