Kenzo

Wacht reeds 438 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Goedemiddag, ik ben Kenzo, een labrador/Duitse staande kruising. De witte haartjes op mijn snuit maken het moeilijk om mijn leeftijd te verbergen. Ik heb namelijk op 20/06 mijn negende verjaardag gevierd. Mijn hele leven heb ik dezelfde baasjes gehad. Tot voor kort… Ik had de neiging om al eens uit te breken. En helaas durfde het dan al eens tot een ‘handgemeen’ met soortgenoten te komen. Dat was de reden om mij naar het asiel te brengen.

De mensen van het asiel hebben mij de afgelopen weken beter leren kennen en ik hen. Ze hebben mij verteld dat mijn reacties naar andere honden toe inderdaad niet ok zijn. Maar vergis jullie niet, dit hoeft absoluut geen drama te zijn! Een goede omheining en de nodige dagelijkse aandacht zouden al veel oplossen.

Ik kan als senior dus nog echt hopen op een mooie nieuwe thuis met mensen die mij waarderen zoals ik ben. Hoe zit ik dan precies in mekaar? We gaan sowieso even de tijd nodig hebben om mekaar te leren kennen en wat vertrouwen op te bouwen. Je kan je inbeelden dat mijn vertrouwen in het mensenras niet bepaald op een hoog punt staat gezien ik na 9 jaar plots nog werd afgestaan… Maar net zoals bij mijn verzorgers komt dat zeker goed. Ik ben helemaal op mijn gemak als ik over een leuke tuin kan beschikken en mijn neus de vrije loop mag laten. Daarmee bedoel ik: elk hoekje afsnuffelen en op zoek gaan naar nieuwe geuren. Maar opnieuw, de tuin moet wel goed omheind zijn.

Om samen te vatten: ja, ik ben een hondje met wat bagage. Maar die is zeker niet onoverkomelijk! Ik hoop dat de juiste mensen mijn verhaal lezen en denken “Die gaan we een pracht van een tweede leven kunnen bieden!”.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

Extra informatie

Geboortedatum

20/06/2010

Ras

Labrador – Duitse staande

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja