Kaj

Bam, hier ben ik. Mijn naam is Kaj en ik ben een levenslustige Rottweiler van 2 jaar oud. Ik kwam in dierenopvangcentrum ten gevolge van een inbeslagname. Mijn verzorgers kregen dus weinig informatie over mijn voorgeschiedenis.

Wat kan ik je wel vertellen? Ik heb helaas in mijn 2 levensjaren al 3 verschillende baasjes gehad. Het dierenopvangcentrum is dus nu mijn 4e verblijfplaats. Waarom dit zo is, weten mijn verzorgers niet exact. En ze vertellen mij dat ik nochtans zo’n leuke kerel ben, dus dat ze het zelf eigenlijk ook niet snappen. Toen ik toekwam, had ik veel overgewicht. Dat hebben ze hier al direct aangepakt, waardoor ik nu beter in mijn vel zit. 😉 Ze hebben hier ook wel vastgesteld dat ik orthopedisch gezien niet 100% top ben... Het gaat steeds om zaken die aangeboren zijn en op latere leeftijd zullen moeten opgevolgd worden. Maar momenteel kan ik zo perfect happy zijn!

Verder ben ik een grote lieve loebas. Ik speel graag en breng daarbij natuurlijk mijn formaat en gewicht mee in het spel. Je moet dus tegen een stootje kunnen. Daarnaast kom ik ook enorm graag gewoon bij jou zitten. Ik ga op zich graag wandelen, maar door mijn medische toestand ben ik hierin helaas beperkt. Ook dat spelen moet daardoor beperkt worden. Je zal bij mij vooral mentale uitdagingen moeten aanbieden.

Door mijn speelsheid en hevigheid zijn kleine kinderen geen goed idee. Grotere kinderen (16+) moet wel lukken, mits ze rekening houden met mijn grenzen (maar dat geldt natuurlijk voor iedereen 😉). Ik word hier zeker als sociaal aanzien. Vreemde mensen kunnen mijn kennel benaderen, contact maken, met mij op de speelweide gaan,... Sociaal met andere dieren (hond, kat) ben ik echter niet. Ik zoek dus een nieuwe thuis waar ik het enige huisdier ben.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

03/10/2021

Ras

Rottweiler

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?