Gismo

Hoppa, hier ben ik, Gismo! Ik ben een fiere reu van 4 jaar oud en zoals je kan zien ben ik een kruising Labrador.

Het feit dat ik een Labrador ben, doet je misschien denken dat ik een rustige allemansvriend ben, maar dat is helaas niet het geval. Ik heb al wat mee gemaakt, waardoor ik erg wantrouwig en angstig ben naar onbekende mensen. En dat uit zich helaas in felle reacties. Als ik je niet ken, kan je dus best wat afstand houden. Maar nu komt het! Als ik je wel ken, dan ben ik echt een leuk maatje dat graag voor jou wil werken. Mijn verzorgers hier in het asiel zeggen dat ik super trainbaar ben. Leuk hé?!

Gezien mijn reactie naar onbekende mensen zal je met mij een hele weg moeten afleggen voor je mij kan adopteren. Ik hoop je hier - op bekend terrein en met mijn vertrouwde verzorgers - te leren kennen, zodat we een goede basis hebben voor ik met je mee naar huis ga.

Nog belangrijk om te weten is dat ik ook niet zo goed om kan met andere honden. Dat betekent dus onder andere dat wandelen niet zo evident is, ik kan namelijk nogal fel trekken en uitvallen.

Wat zoek ik dus in mijn toekomstig baasje? Iemand die het geduld heeft om mij op mijn tempo te leren kennen, iemand zonder kinderen en zonder andere huisdieren, en iemand die graag nog met mij aan de slag wil gaan zodat ik mij niet ga vervelen.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

30-12-2018

Ras

Kruising Labrador

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?