Finn

Hey hey! Ik ben Finn, een gezellige loebas die hier in het opvangcentrum aankwam via een inbeslagname. De reden hiervoor was simpel: de levensomstandigheden waren verre van ok. Mijn baasje kon gewoon niet voor mij zorgen. Er is helaas ook geen communicatie met mijn verzorgers hier geweest en ik was niet gechipt, waardoor mijn exacte verleden onbekend blijft.

Wat kunnen we dan wel over mij vertellen? Mijn leeftijd werd rond 5 jaar geschat, maar dat blijft dus wel een schatting. Ik was bij mijn aankomst wat mager, maar ook dat is nu al veel beter. Verder geldt het principe ‘what you see, is what you get’. Een stevig gespierde jongen. 😁

Er is één ding dat bij mijn verzorgers al snel harten sneller heeft doen slaan, en dat is mijn topkarakter! Ik ben een enthousiaste kerel die (typisch voor mijn Stafford ras) de complete losbol kan uithangen, om vervolgens relax tegen je aan te komen liggen op zoek naar een rustig contact. Ik zal enthousiast om je heen springen, eens tegen je aanduwen, helemaal zot gaan. Maar evenzeer bij je komen zitten, vragend naar een goeie nek en rug massage.

Mensen die mij een nieuwe thuis willen bieden moeten met twee puntjes rekening houden. Het eerste is simpel. Als ik je voor de eerste keer zie, moet je mij de tijd gunnen om je te leren kennen en vertrouwen. Deze grote loebas heeft een klein hartje dus alles wat nieuw is, is tegelijkertijd ook heel spannend. Maar vrees niet, dat vertrouwen groeit snel.
En ten tweede moet je veel bij mij kunnen zijn. Ik kan wel wat alleen zitten, maar dat is dan wel met enige tegenzin. Uren en uren aan een stuk binnen zitten niksen zonder iemand bij mij is moeilijk.

Als laatste geef ik nog even mee dat mijn verzorgers een thuis zoeken waar ik de enige hond kan zijn, dat katten niet mijn ding zijn, net zoals kinderen tenzij we het al over adolescenten hebben.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01/03/2018

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, adolescenten

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?