Effie

Tadaaaaa – hier ben ik, Effie. Ik ben een Stafford teefje van ongeveer 3 jaar oud. Dit is een schatting, want mijn verzorgers hebben helaas geen info over mij. Hoe dit komt? Omdat ik gevonden ben op straat, ik niet gechipt was, en niemand mij is komen ophalen. Medisch had ik wat kleine probleemjes, zo was ik bijvoorbeeld veel te mager.

Mijn verzorgers vertellen mij dat ze echt niet snappen hoe het komt dat mijn baasje mij niet gezocht heeft. Ze vinden mij namelijk enorm lief, aanhankelijk en speels.

Over dat speelse valt wel nog wat te zeggen. Ik hou enorm van springen, en daarbij kan ik best wel hoog tegen jou opspringen. Ik hou ook enorm veel van trekspelletjes, en daarbij mag je mijn kracht niet onderschatten. Maar ik vind deze interactie zalig, dus ik hoop dat jij dit als mijn toekomstig baasje graag met mij wil doen.

Ook over dat aanhankelijke valt ook nog wat te zeggen. Mijn verzorgers merken hier dat ik het moeilijk heb met het alleen zitten. Hierdoor blaf ik redelijk veel. Ze vermoeden wel dat dit beter wordt naarmate ik mijn energie op de juiste manier kwijt kan en naarmate ik mij veilig bij iemand kan settelen.

Over mijn gedrag naar andere dieren toe is niks geweten, dus uit voorzorg word ik ook enkel geplaatst in een thuis waar ik het enige huisdier mag zijn. Gezien het hevige springgedrag heb je best geen kleine kinderen als je mij wil adopteren en heb je een stevige en hoge omheining.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01/01/2021

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Teef

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?