Duc

Hey, ik ben Duc! Ik ben een Anatolische herder van 3.5 jaar oud. Ik kwam in het dierenopvangcentrum terecht samen met 4 soortgenoten t.g.v. een inbeslagname. Er werd niet naar ons om gekeken, waardoor ik erg mager was en waardoor mijn wonden (veroorzaakt door incidenten met de andere honden ter plekke) niet verzorgd werden. Midden vorig jaar werd ik geadopteerd door een gezin met een erg grote tuin, mijn nieuwe playground. Helaas liep de onderlinge communicatie tussen mij en mijn baasjes mis. Hun vertrouwen in mij was weg, waardoor ik terug in het opvangcentrum gekomen ben.

Wil jij mijn nieuw baasje worden? Dan zal je eerst en vooral een groot huis met een grote tuin moeten hebben. Ik neem namelijk nogal wat plek in ???? Daarnaast heb je geen andere dieren en zijn er geen (kleine) kinderen aanwezig. Zoals mijn voorgeschiedenis ook al wel duidelijk maakt, heb ik tijd nodig. Tijd om jou te leren kennen, tijd om jou mijn vertrouwen te geven. Ik hoop dus dat jij mij die tijd wil geven en zelf ook tijd steekt in het leren lezen van mijn lichaamstaal. Dat zal namelijk erg belangrijk zijn om goed samen te leven.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

20-09-2019

Ras

Anatolische herder

Geslacht

Reu

Formaat

Zeer groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?