Duc

Wacht reeds 27 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Ik ben Duc, een Anatolische herder geboren op 20-09-2019. Ik kwam hier in de opvang aan met 4 soortgenoten na onze inbeslagname bij onze vorige eigenaar. De reden hiervoor was in de eerste plaats de erbarmelijke levensomstandigheden. Medisch gezien waren de meesten van ons er ook niet al te best aan toe. Ikzelf stond vol bijtwonden. Zowel oude, recente als heel recente en diepe wonden. Het resultaat van het ongecontroleerd samenzetten met mijn soortgenoten waar ik het simpelweg niet goed mee kon vinden. Ik woog ook maar de helft van wat je van mijn rasstandaard zou verwachten…

Gelukkig kreeg ik in de weken na mijn inbeslagname alle nodige zorgen. Mijn wonden zijn allemaal genezen, ik zit weer op het juiste gewicht, mijn vacht is verbeterd,… Ik voel mij weer een hele andere hond!
Daardoor heb ik mezelf hier weer kunnen vinden. Mijn verzorgers hebben mij leren kennen als een mensenvriend, een enorme knuffelaar en een speelvogel. Je zou mij hier eens als een dartel veulen op de speelweide moeten zien! Het is nu nog enkel zaak om een nieuwe thuis voor mij te vinden.
Die nieuwe thuis moet natuurlijk over voldoende ruimte beschikken. Gezien mijn verleden met soortgenoten en andere dieren wil ik graag als enige viervoeter gehouden worden. Wandelen doe ik als de beste, behalve dat ik af en toe nog wat kan trekken. Dan zal mijn nieuwe baasje mij natuurlijk ook fysiek aan moeten kunnen. 😉

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

20-09-2019

Ras

Anatolische herder

Geslacht

Reu

Formaat

Zeer groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Onbekend

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja