Bull

Wacht reeds 90 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo, mijn naam is Bull. Ik ben een Bullmastiff en werd geboren op 29-01-2020. Een echte puber dus in de fleur van zijn leven! Hoe komt een kanjer als ik in het opvangcentrum terecht? Wel, bij mijn eerste baasje leefde ik samen met een kleine hond die samen met mij bij een grote kweker werd aangekocht. En naarmate ik ouder werd bleek dat niet matchte. Ik zag het kleine hondje meer als speelgoed dan als een kameraadje. Daarom werd ik afgestaan.

Sinds die afstand heb ik al een hele evaluatie doorgemaakt met mijn verzorgers zodat men mij helemaal correct zouden kunnen inschatten. Uit die evaluatie ben ik als een aanhankelijke loebas gekomen die gerust met andere teefjes van gelijkaardig formaat kan omgaan. Ik heb mijn hevige momentjes maar die blijven rond soortgenoten en volwassenen simpelweg speels. Voor kleine kinderen zijn die momenten te hevig, dat matcht dan weer niet. Wat dat betref moeten we minstens al over adolescenten kunnen spreken. Ik ga met plezier wandelen maar dan zal je duidelijk zien dat ik een grote beer met een klein hartje ben. In drukke omgevingen (of rond te veel prikkels) heb ik wat steun en tijd nodig. Maar mijn vaste wandelaars vertellen mij hier dat ze daar altijd rekening mee willen houden, dus dat moet bij een nieuw baasje met wat geduld ook lukken.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

29-01-2020

Ras

Bullmastiff

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Ja, met teefjes

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, adolescenten

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja