Bull

Woef! Mijn naam is Bull. Ik ben een Bullmastif reu van 3 jaar oud. Ik vertel je even mijn verhaal. Misschien wil jij mij dan graag een nieuwe forever home bieden…

Ik kwam voor het eerst in het dierenopvangcentrum terecht n.a.l.v. een afstand. Ik was te hevig naar de andere hond in het gezin, waardoor mijn baasjes mij niet meer wouden. Midden vorig jaar kreeg ik dan eindelijk mijn kans; ik werd geadopteerd! Helaas was het van korte duur. Na een bijtincident met een andere hond tijdens een wandeling hadden mijn nieuwe baasjes geen vertrouwen meer in mij, waardoor ze mij terugbrachten naar het opvangcentrum. Dus hier zit ik weer.

Ik kan je het volgende vertellen over mijn karakter. Ik ben een grote lieve loebas, maar ik kan ook erg onstuimig zijn. Lekker lui voor de zetel liggen is helemaal mijn ding, maar ik kan ook op je afstormen en tegen je opspringen. Kleine kinderen zijn dus geen goed idee. Ik ben ook wat geluidsgevoelig. Hier in het opvangcentrum kan ik de aankondigingen van de NMBS aan het naburige station horen. Ik laat dan ook vaak weten dat ik hier niet mee gediend ben. :-p Gezien mijn voorgeschiedenis wordt ik uiteraard niet geplaatst in een gezin met andere huisdieren (geen honden, geen katten, …). Zoals je ook al wel kan veronderstellen kan het wandelen een uitdaging zijn, gezien mijn reactie naar andere honden, en dan voornamelijk kleine hondjes. Ik ben sterk dus jij als mijn toekomstig baasje zal ook stevig in de schoenen moeten staan.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

29-01-2020

Ras

Bullmastiff

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?