Boris

Woef! Mijn naam is Boris (denk ik, want ik kreeg al meerdere namen…). Ik ben een kruising labrador – bull terriër van nog geen jaar oud. Ik kwam in het dierenopvangcentrum terecht na een afstand en na al meerdere keren verhuisd te zijn. Dit lag niet aan mij, want ik ben eigenlijk een top hond, maar mijn ex-baasjes hadden telkens het gevoel dat ze mij niet konden geven wat ik nodig had.

Ik vertel jullie graag nog wat meer over mijzelf! 😊 Ik ben een jonge puberende hond die nog maar weinig opvoeding heeft gekregen, maar die wel veel te bieden heeft. Doordat ik al op meerdere plaatsen heb gewoond, heb ik nog maar weinig grenzen en duidelijkheid in mijn leven gekend. Dit - in combinatie met mijn puberteit – maakt dat ik hier dus wel naar op zoek ben en graag ook de grenzen van jou als toekomstig baasje ga testen. Ik ben een energieke jongen, dus ik hoop dat je mij een grote tuin en dagelijkse wandelingen kan bieden. Let wel op, ik ben een krachtige kruising, dus je zal wel sterk in je schoenen moeten staan. 😉 Ik ben niet graag alleen, ik hou van aandacht en samen bezig zijn. Ik ben dus ook op zoek naar een baasje waar ik geen standaard 9 to 5 werkdagen alleen moet zitten. Van nature ben ik wat onzeker, maar met de juiste behandeling ontdooi ik snel en blijf ik dan ook graag bij jou in de buurt. Aangezien ik erg gesteld ben op jouw aandacht, hou ik die graag voor mijzelf. Andere huisdieren zou ik niet zo fijn vinden.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

06-10-2022

Ras

Labrador – Bull Terriër

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

16+

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?