Bono

Hey! Mijn naam is Bono. Althans, dat is mijn nieuwe naam. Gezien ik al enkele maanden rondzwierf en niet gechipt was, hebben mijn huidige verzorgers helaas geen info over mij en mijn verleden. Maar dus werd ik Bono gedoopt. Ik ben vermoedelijk een kruising Stafford, maar laat je daardoor niet afschrikken. Ik ben veel kleiner dan je van de gemiddelde Stafford verwacht. 😉 Mijn leeftijd werd geschat op ongeveer 4 jaar, dus ben ik nu in de fleur van mijn leven.

Ok, na die korte introductie vertel ik je graag nog meer over mijzelf! 😊
Medisch gezien ben ik in orde. Al was mijn vacht niet in al te goede staat door het gebrek aan verzorging, kwalitatieve voeding, …
Bij sommige mensen kan ik wat afwachtend zijn, maar over het algemeen heb ik mensen heel graag. En ook (oudere) kinderen zijn in principe geen probleem voor mij. Ik ga dan ook graag met iemand wandelen, al zal jij als nieuw baasje daar nog wel wat werk aan hebben, gezien ik momenteel nog aan de lijn trek. Mijn liefde voor mensen trek ik helaas niet door naar andere dieren. Ik reageer momenteel fel op andere honden en wil dus graag de enige hond in jouw gezin zijn. Zelfs een hond bij de buren zou ervoor zorgen dat ik mij niet op mijn gemak voel, dus ook dat wil ik liever niet.
Voor mij is het verder belangrijk dat je een huis met een tuin hebt, die goed omheind is. Ik ben namelijk een kei in ontsnappen én ik kan zelfs klimmen. Dat merken mijn verzorgers hier in de kennel ook. Vaak hang ik ongeveer halverwege de kennel, op ’t gemak te kijken wat er allemaal op de gang gebeurt. 😝

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-03-2020

Ras

Kruising

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, minimum 12 jaar.

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?