Dierenasiel Tienen

1 day 17 hours ago

STEUNACTIE!!

Dit weekend kregen we van Stefanie te horen dat ze ons wou steunen. 😊 Hoe? Door 15% van de opbrengst van haar Tupperware verkoop aan ons te schenken! Top, super, geweldig! Want elk centje is natuurlijk meer dan welkom.

Bestellingen plaatsen is mogelijk via de Tupperware by stefanie pagina. Je kan je keuze alvast maken in de bekende online catalogus: www.Tupperware.be/nl/producten/catalogus
De actie loopt tot 29/01. Een ideale actie om gebruik van te maken als je iets nodig hebt in de keuken Γ©n het asiel wenst te steunen!

Dierenasiel Tienen

1 week 3 days ago

Over positief en leuk nieuws uit Tienen gesproken! 😁 Wat denken jullie? Mogen er meer van deze borden in beeld komen?

Dierenasiel Tienen

1 week 4 days ago

β™₯️β™₯️🐾

Dierenasiel Tienen updated their status.

1 week 4 days ago

Dierenasiel Tienen is feeling hopeful at .

2 weeks 1 day ago

Naar goede jaarlijkse gewoonte zijn we bij de jaarwisseling aanwezig bij onze viervoeters. Jammer genoeg leert het verleden ons dat een verbod op vuurwerk geen garanties op een rustige nacht biedt... Indien er net zoals vorig jaar weer geknald wordt rond het asiel zijn we er om onze diertjes steun te bieden waar nodig. Maar hopelijk kunnen we in alle rust een einde aan dit jaar breien.

En wat een jaar! Zo veel uitdagingen, zo veel urgenties, zo veel momenten die ons een krop in de keel gaven,... Ook op een positieve manier. Want in moeilijke tijden konden we rekenen op de steun van onze vrijwilligers en op mensen met het hart op de juiste plaats. Dat is wat we vooral willen onthouden van 2020. Dat is wat we meenemen naar het nieuwe jaar!

Gelukkig nieuwjaar, hou het veilig, en hou het diervriendelijk. πŸ˜‰
πŸŽ‰πŸΎβ™₯οΈπŸŽ‰

Dierenasiel Tienen is feeling grateful.

2 weeks 3 days ago

Rond de feestdagen ontvangen we steeds wat extra donaties voor onze viervoeters. Het maakt wat los bij mensen en velen denken daarbij aan onze dieren. Vandaag mochten we eentje in ontvangst nemen dat ons bijzonder raakt. Yana (12 jaar) bracht samen met haar papa zakken honden- en kattenvoeding, een hele hoop dekens en €463 uit haar spaarpotten!! 😍🀩 Bedankt, Yana! En dikke merci aan iedereen die in deze periode (en het ganse jaar door) aan onze viervoeters denkt. ❀

Dierenasiel Tienen

2 weeks 5 days ago

'Storm Bella' heeft bij ons een heel andere betekenis. 😊❀️🐾

dierenasiel-tienen.be/dier/bella/

Dierenasiel Tienen

3 weeks 1 day ago

Ook hier gaat iedereen bijna aan z'n kerstdiner beginnen. Azurra strekt haar poten nog eens goed op de speelweide (hetgeen momenteel met de nodige modder gepaard gaat πŸ˜…). En daarna kunnen we de dag afronden. Maar feestdag of niet, morgen staan wij en onze vrijwilligers weer klaar om elke viervoeter te verzorgen. Dat werk stopt nooit. 😁

Namens onze volledige ploeg wensen we iedereen nog prettige (en diervriendelijke πŸ˜‰) feestdagen! πŸΎπŸŽ„

dierenasiel-tienen.be/dier/azurra/

Dierenasiel Tienen

3 weeks 2 days ago

Snel terecht 😊

Dierenasiel Tienen

3 weeks 5 days ago

ZoΓ« is de naam. Ik ben een pracht van een kattin, geboren op 01-04-2016. Jawel, ik zeg het zelf: ik zie er geweldig uit! Maar ga alsjeblieft niet enkel op mijn uiterlijk af. Er gaat nu eenmaal meer schuil achter mijn diepe ogen.

Mijn verhaal in het asiel begon na het overlijden van mijn baasje. De eerste vier jaren van mijn leven heb ik niets anders gekend dan mijn vaste plaatsje en vaste thuis. Het verlies van mijn baasje heeft dan ook zijn sporen nagelaten. Ik ben het vertrouwen in 'de mens' wat verloren. Je kan stellen dat ik sinds toen de controle over het roer ben verloren.
Mijn vertrouwen win je dus niet zomaar. Maar het is zeker niet onmogelijk. Met het nodige geduld, ervaring en in de juiste omgeving kan ik opnieuw een baasje leren vertrouwen. Ik ben niet op zoek naar een gigantische thuis of een uitgebreid buitenleven. Geef mij maar een voorspelbaar leven met één vaste persoon, zonder andere dieren in de buurt. Dat zou mij goed op weg zetten naar een stabiel leven. Een leven waar ik naar snak en dat ik verdien!

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

dierenasiel-tienen.be/dier/zoe/
dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.