Dierenasiel Tienen

1 week 2 days ago

Het is zo ver, hun verhaal staat op onze website! De drie bengels - die we een tijdje geleden overnamen van Dierenbescherming Mechelen na een opname/inbeslagname van ongeveer 120 Cane Corso's - zijn helemaal klaar voor hun nieuwe avontuur: de zoektocht naar een nieuwe thuis.
De online profielen van Taz, Daron en Archie geven potentiële adoptanten al een beetje een idee van hun karakter. Maar natuurlijk kijken we er naar uit om alle kandidaturen in behandeling te nemen en mensen daadwerkelijk kennis te kunnen laten maken met hun eventuele match. 😁

Voor meer info, één adres: www.dierenasiel-tienen.be

youtu.be/RB5TTR3HNZU

Dierenasiel Tienen is at .

1 week 4 days ago

Welkom Martha!

Vorige week kwam deze zwerver aan bij één van onze contractdierenartsen (Dap Merckx) via het Tiense sterilisatieproject. En jawel, ze had een opmerkelijk dik buikje. Een rx bevestigde dat ze klaar is om te bevallen, het kan elk moment gebeuren...
Na een kort verblijf bij de dierenarts kreeg ze vandaag een plaatsje in onze opvang. Ze wordt extra in de gaten gehouden gezien de kleintjes elk moment kunnen verschijnen. Martha zelf is nog angstig maar reageert zeker niet slecht op onze aanwezigheid. We gaan ze niet 'sociaal' noemen, maar opvang is prima te doen.

Zowel meldingen voor de opname van kittens als algemene meldingen van zwerfkatten blijven in grote aantallen binnenkomen. Net als bij vele collega's komt het water aan onze lippen wat betreft opvangcapaciteit voor de kleintjes, maar we blijven roeien met de riemen die we hebben...

Nogmaals bedankt aan Béate bij Dap Merckx voor de goede zorgen van de voorbije dagen! 😘

Dierenasiel Tienen

1 week 5 days ago

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘πŸ‘

Dierenasiel Tienen

2 weeks 15 hours ago

<3 HOME SWEET HOME <3

10-07: De lieve Fleur was enkele uren op stap toen ze bij ons werd aangemeld. Kort na het online plaatsen werd Fleur veilig en wel weer gevonden, zo vernemen we van haar familie.
Eind goed al goed voor deze knapperd <3

Bedankt iedereen voor het delen.

Dierenasiel Tienen updated their status.

2 weeks 15 hours ago

When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.

Dierenasiel Tienen

2 weeks 5 days ago

Als je een poezenopvang en/of een asiel wat volgt kan je er niet naast kijken: er zijn weer heel wat kittens. Denk jij erover om een kat of zelfs meerdere van die kittens in huis te halen? Stel je dan wel zelf de volgende vragen:
* Ben je bereid de komende 15 Γ  20 jaar voor je kat te zorgen?
* Is het ook ok dat je kat niet op schoot komt liggen of niet graag geknuffeld wordt?
* Wil iedereen in het gezin een kat nemen?
* Heb je 40 Γ  50 euro per maand over om je kat goed te verzorgen?
* Heb je oplossingen voor je kat als je eens op vakantie zou willen gaan?
* Heb je tijd om met je kat bezig te zijn? Ruimte om ze te laten spelen? Kan je kattenbakken, palen, speelgoed in huis verdragen?
* Weet je dat je kat gechipst en gesteriliseerd of gecastreerd moet zijn? Zal je dit in orde maken als dat nog niet het geval is?

Heb je op bovenstaande vragen ergens neen moeten antwoorden? Dan ben jij misschien toch niet het ideale baasje voor een kat.
Misschien kan je wel een asiel in de buurt financieel steunen of als vrijwilliger meewerken?

Dierenasiel Tienen

3 weeks 1 day ago

Hoog bezoek vandaag en het hoogtepunt van onze week! 🀩 Kenzo die zo lang naar zijn perfecte thuis heeft moeten zoeken kwam langs samen met zijn baasjes en zijn vriendin. Prachtig om te zien hoe goed hij het doet! En ja, hij kende zijn verzorgers nog. πŸ₯°

We blijven zijn adoptanten eeuwig dankbaar, alsook het Hol van Pluto die Kenzo en zijn mensjes met mekaar in contact hebben gebracht tijdens zijn logement daar. β™₯️β™₯️

Dierenasiel Tienen

3 weeks 1 day ago

Voila, het is zover! Vorige week startten we een 'namen loterij' voor onze drie Cane Corso teefjes die recent via - een ondertussen alom bekende - inbeslagname aankwamen. (Meer info: www.facebook.com/donate/2711502302480799/)
De reu kreeg al de prachtige naam Loki van een van onze vrijwilligers. Voor de dames kwamen er heel wat mooie inzendingen binnen en nu mocht de onschuldige hand van onze verantwoordelijke hun namen bevestigen.

Heel erg bedankt aan iedereen dat ons opnieuw heeft gesteund! Dankzij jullie zullen we er voor kunnen zorgen dat deze schatten stap voor stap zullen openbloeien en geven we hen de kans op een mooie toekomst. We houden jullie met plezier op de hoogte van hun vorderingen.

❀🐾

Dierenasiel Tienen updated their status.

3 weeks 2 days ago

When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.

Dierenasiel Tienen

3 weeks 3 days ago

1 juli: start van de zomervakantie!
Toch ook voor je huisdier?
πŸ‡πŸ•πŸ πŸ±πŸ·πŸŽ


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.