Zora

Wacht reeds 115 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hallo, mijn naam is Zora! En wat ben ik blij dat ik in de spotlight mag staan! Het is namelijk hoog tijd dat ik mijn ideale match vind. Ik snak naar een nieuwe thuis, een plekje voor mezelf en mensen die ik graag kan zien. Dat had ik eigenlijk al voor mijn aankomst in het asiel. Maar ik kon het niet vinden met een ander teefje in het gezin. Om erger te voorkomen (zowel voor mezelf als mijn soortgenoot) werd er beslist om iets nieuws te zoeken via het asiel.

Zullen we starten met wat info over mezelf? Ik ben geboren op 26/03/2016. Zoals jullie kunnen zien ben ik een Amerikaanse Stafford, maar wel een kleintje. De term ‘power breed’ is voor mijn uiterlijk niet echt van toepassing. Ik heb vooral een groot hart voor mensen. Ik doe niet liever dan met mensen spelen en knuffelen, eens ik hen wat heb leren kennen weliswaar. Vertrouwen is iets dat we moeten opbouwen.
Het ‘power breed’ element komt wel naar boven als ik bij andere honden samenzit. Gezien mijn ervaring met andere viervoeters niet altijd positief was, heb ik de neiging om onmiddellijk verdedigend te reageren. Hetgeen ook heel wat stress met zich meebrengt. Daarom hoop ik vooral een thuis te vinden waar ik het enige aanwezige dier ben.
Zoals ik al zei speel en knuffel ik heel graag. Liefst in die volgorde. Mezelf eens goed laten gaan en achter een tennisbal aanlopen, met een trekkoord spelen, een goede wandeling maken, … Ik vind het allemaal geweldig. Mijn dag is helemaal goed als ik daarna nog aandacht in een warm mandje krijg.

Wens je mij eens persoonlijk te ontmoeten? Neem dan zeker contact met me op via info@dierenasiel-tienen.be of via deze site.

Extra informatie

Geboortedatum

26/03/2016

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Teef

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja