Zoë

Wacht reeds 31 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Zoë is de naam. Ik ben een pracht van een kattin, geboren op 01-04-2016. Jawel, ik zeg het zelf: ik zie er geweldig uit! Maar ga alsjeblieft niet enkel op mijn uiterlijk af. Er gaat nu eenmaal meer schuil achter mijn diepe ogen.

Mijn verhaal in het asiel begon na het overlijden van mijn baasje. De eerste vier jaren van mijn leven heb ik niets anders gekend dan mijn vaste plaatsje en vaste thuis. Het verlies van mijn baasje heeft dan ook zijn sporen nagelaten. Ik ben het vertrouwen in ‘de mens’ wat verloren. Je kan stellen dat ik sinds toen de controle over het roer ben verloren.
Mijn vertrouwen win je dus niet zomaar. Maar het is zeker niet onmogelijk. Met het nodige geduld, ervaring en in de juiste omgeving kan ik opnieuw een baasje leren vertrouwen. Ik ben niet op zoek naar een gigantische thuis of een uitgebreid buitenleven. Geef mij maar een voorspelbaar leven met één vaste persoon, zonder andere dieren in de buurt. Dat zou mij goed op weg zetten naar een stabiel leven. Een leven waar ik naar snak en dat ik verdien!

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-04-2016

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Optioneel, niet vereist