Yoshi

Wacht reeds 65 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Goeiedag iedereen! Mijn naam is Yoshi, een Duitse herder die in de fleur van zijn leven zit. Ik werd geboren op 24/06/2020. Noem mij dus gerust een puber. En dat is natuurlijk ook duidelijk merkbaar in mijn karakter.

Ik kwam in het asiel aan nadat ik slachtoffer was geworden van niet één maar twee eigenaars die geen kennis van honden hebben. Ik werd namelijk door mijn eerste baasje doorgegeven aan een tweede persoon omdat ik te veel in huis stuk maakte. En jawel, dat was voor de tweede persoon dezelfde reden om mij naar mijn huidige verzorgers in de opvang te brengen!
Laten we nu heel even eerlijk zijn. Wat verwacht je van een puberende herder die de godganse dag niets constructiefs te doen heeft?! Natuurlijk zal ik dan zelf iets gaan zoeken om mij mee bezig te houden!

Mijn verzorgers hebben mij hier onmiddellijk gerust gesteld: er is absoluut niets mis met mijn gedrag. Ik heb gewoon iemand nodig die wat kennis heeft van mijn ras, die tijd in mij kan investeren, en die verder werk kan maken van mijn opvoeding. Want leergierig ben ik zeker. Ik heb hier al mooie stappen gemaakt tijdens mijn verblijf. Zo had ik het eerst moeilijk met wandelen. Trekken aan de lijn, angstige reacties,… Vraag maar eens aan mijn wandelaars hoe dat nu gaat: veel rustiger, sociaal, happy,…
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe thuis moet ik dus iemand vinden die deze positieve trend kan verder zetten. In mijn nieuwe thuis mogen zowel kinderen als een andere (rustige, stabiele) hond aanwezig zijn. Die kinderen mogen wel niet te jong zijn. Ik val namelijk heel groot uit voor een Duitse herder. Dat gepaard met mijn speels gedrag zou er voor kunnen zorgen dat kleine kindjes het lastig met mij hebben.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

24/06/2020

Ras

Duitse Scheper

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, minimum 12 jaar.

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja