Yoko

Wacht reeds 254 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hoi hoi! Mijn naam is Yoko. Normaal gezien wordt nu als eerste puntje gesproken over mijn verleden en de reden dat ik in het opvangcentrum terecht kwam. Wel, dat stukje moeten we in mijn geval overslaan. Of op zijn minst inkorten.
Ik kwam hier namelijk aan als vondeling. Meer nog, ze denken hier dat ik simpelweg werd gedumpt! Ik liep helemaal verloren en angstig rond op een braakliggend terrein naast het asiel. Een zoektocht naar een baasje via sociale media leverde niets op. Ik was niet gechipt, had helemaal niets aan. Als we al die feiten op een rijtje zetten kunnen we niet anders dan op zijn minst even aan dumping te denken… Mijn verleden blijft een groot mysterie.

Maar ik heb het niet lang aan mijn hartje laten komen. Ik heb mijn verzorgers onmiddellijk mijn beste kanten laten zien. Mijn zotte kanten, mijn speelse kanten, mijn aanhankelijke kanten en mijn lieve kanten. Ze konden niet anders dan verliefd op mij te worden!
Bij de dierenarts werd ik helemaal gezond verklaard en werd ik heel jong ingeschat. Ik zal nu ongeveer een jaar jong zijn.
Bij die dierenarts kwamen wel een paar andere kanten van mij naar boven. Ik voelde mij niet op mijn gemak om onderzocht te worden. Die aanrakingen waren mij vreemd. Op voorhand werd mij een leiband omgedaan. Ook dat kende ik helemaal niet en was zo vreemd. Zowel rond mijn nek als rond mijn lichaam was dit een compleet nieuwe sensatie. Wandelen is bijgevolg voor mij een hele uitdaging…
Ik leerde hier een aantal speelkameraadjes kennen. Maar echt samenleven met een andere hond zal waarschijnlijk een te grote uitdaging worden. Ik stop werkelijk niet met spelen en uitdagen. Rust met een soortgenoot rond mij ken ik niet. En dat vinden de meesten al snel niet ok…

Dus, om samen te vatten, ben ik een grote speelvogel die je beste kameraad kan worden maar ik heb nog opvoeding, uitdaging en ervaring nodig. Zindelijkheid ken ik wel, dus ondanks dat ik verder bar weinig van de mensenwereld lijk te kennen is er wel ooit iemand met mij aan de slag gegaan. Die ontplooiing en toekomst wil ik graag verder uitbouwen bij mijn toekomstige baasje!

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-09-2020

Ras

Kruising

Geslacht

Teef

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag, matching nodig

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, adolescenten

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja