Wilma

Wacht reeds 139 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo… Ok, hier gaan we. Ik vind het niet makkelijk om over mezelf te praten en mij voor te stellen. Maar ik ga mijn best doen.
Mijn naam is Wilma. Je kan mij gerust als introvert beschouwen. Dat ben ik al sinds ik als kleine kat in het asiel aankwam. Sinds die dag heb ik altijd mensen rond mij gehad, maar tot op heden vind ik het nog steeds moeilijk om het mensenras te vertrouwen. Ik voel mij meer op mijn gemak bij mijn eigen soort, in een rustige omgeving, waar ik gewoon mezelf kan zijn.
Dat is dan ook wat ik zoek bij mijn toekomstige adoptanten. Honden of kinderen zijn niets voor mij. Maar ik hoop dat er ergens een ervaren kattenmens op mij wacht die mij alles kan geven wat mijn hartje verlangt.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-10-2019

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Ja

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja