Wezzel (FIV+)

Wacht reeds 113 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Wezzel is de naam. Ik ben een stevige kater wiens leeftijd op +-3 jaar werd geschat. Mijn verhaal in het asiel begon eigenlijk als zwerfkat. De bedoeling was dat ik werd gesteriliseerd en daarna weer mijn leven in open lucht zou verder zetten. Er kwam echter een extra diagnose naar boven: ik ben FIV+. Jawel, kattenaids…

Een leven buiten zit er voor mij dus niet meer in. Ik zou de ziekte kunnen verspreiden onder soortgenoten en ooit aan mijn einde komen in erbarmelijke omstandigheden. In het asiel zagen ze potentieel in mij. Ik mocht dan wel een schuwe, afstandelijke kater zijn. Toch zagen ze een kans op een mooie toekomst.
Sinds mijn aankomst heb ik een hele evolutie meegemaakt. Ik mag dan misschien nog niet de meest aanhankelijke kat zijn. Toch ben ik nieuwsgierig geworden naar ‘de mens’. Mijn verdere evolutie zal van mijn toekomstige baasje afhangen. Met wat tijd en geduld kan ik absoluut uitgroeien tot een aanhankelijke compagnon.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.
Voor meer informatie over FIV (kattenaids) verwijzen we met plezier naar de collega’s van VZW Oscar die de perfecte samenvatting op hun website hebben geplaatst: https://vzwoscar.com/wat-moet-je-weten-over-fiv/

Extra informatie

Geboortedatum

1-05-2017

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee