Waldo

Wacht reeds 32 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Waldo hier! Wat een kans, wat een opportuniteit. Iemand gaat de mogelijkheid krijgen om mij te adopteren! Nadat ik hier een aantal weken geleden via een inbeslagname aankwam kan ik op zoek gaan naar mijn toekomst.

Mijn karakter is eigenlijk het prototype van een Mechelaar: ‘een waakzame en actieve hond, bruisend van vitaliteit en altijd bereid om tot actie over te gaan’. Ze zoeken hier dan ook een eigenaar die om kan gaan met al deze kwaliteiten. Een hele dag alleen thuis zitten zonder activiteit terwijl mijn baasjes werken zijn zie ik niet zitten. Er moet voldoende tijd voor mij kunnen worden vrijgemaakt .

Ik ben een redelijk sociale hond. Ik zeg ‘redelijk’ want mijn intentie is wel om met iedereen kennis te willen gaan maken, maar de eerste keer dat ik iemand zie zal je wat terughoudendheid opmerken. Ik ben nieuwsgierig, maar ook wat op mijn hoede. Gelukkig duurt dat gevoel niet lang en voor je het weet plak ik tegen je been. Gezien mijn karakter gaan kleine kinderen voor mij te druk zijn. Wat dat betreft leg ik de grens op +-12 jaar.
Naar andere honden toe kan ik zeer enthousiast zijn. Soms wat té enthousiast en hevig. Maar dat is dan weer niet abnormaal voor een puber als ik. Ik zou het prima vinden om ergens als enige hond te mogen leven maar indien er al een andere viervoeter aanwezig zou zijn zullen mijn verzorgers nagaan of er een match mogelijk is. Katten zijn helemaal niets voor mij. In hun aanwezigheid neemt mijn jachtinstinct het over…

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

08-05-2019

Ras

Mechelaar

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, minimum 12 jaar.

Kan mee in de auto?

Ja, maar training nodig.

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja