Uzi

Wacht reeds 41 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Knuffeltijd!! Wees maar zeker, bij mij is het altijd knuffeltijd!
Ik ben Uzi, een kanjer van een kat, hier aangekomen als vondeling. Er is nooit een spoor van een vorige thuis gevonden (en ik was helaas ook met niets in orde…). En dat is wat dubbel.

Dubbel omdat ik bij mijn eerste onderzoek hier in het asiel FIV+ bleek te zijn. Geen paniek, deze ziekte heeft momenteel helemaal geen impact op mij. Er is geen enkele reden om te denken dat er hierdoor snel problemen gaan opduiken. Ik moet er mee leven en mijn toekomstige baasjes zullen wat attenter moeten zijn op mijn gezondheid ten opzichte van andere soortgenoten.

Maar eigenlijk ben ik hierdoor de perfecte huiskat! Buitengaan is met met diagnose niet verantwoord. En ik kan binnen zo genieten van menselijke aandacht. Samenleven met mensen die mij die aandacht en liefde kunnen bieden is mijn ultieme droom. Hierbij moet wel rekening gehouden worden met de woning. Een appartement is mij eerlijk gezegd te klein. Als ik niet buiten kan moet ik binnen wat meer ruimte hebben om mij goed te voelen en de evolutie naar binnenkat compleet te maken. Ik ben zeker niet op zoek naar een kasteel 😉 , maar ruimte moet er zijn.

Wat FIV betreft kan ik jullie alleen maar op het hart drukken dat dit tegenwoordig niet betekend dat ik maar ik kort leven ga leiden. Een stressvrije omgeving is van belang, alsook baasjes die secuur omgaan met ziekteverschijnselen. Ik verwijs jullie nog graag door naar de website van VZW Oscar die alles heel mooi op een rijtje hebben gezet (gezien hun bijzondere ervaringen met FIV+ katten): https://vzwoscar.com/wat-moet-je-weten-over-fiv/

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-07-2018

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee