Tootje

Wacht reeds 160 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo iedereen, ik ben Tootje! Mijn verhaal begint al in april van dit jaar. Yep, al een hele tijd geleden. Mijn aankomst in de opvang was dan ook geen evidentie. Ik heb namelijk een hele tijd bij de dierenarts doorgebracht omdat ik met heel wat blessures op straat werd gevonden. Ze vermoeden dat ik werd aangereden. Eens ik voldoende genezen was ben ik van de dierenarts kunnen verhuizen naar de opvang. Nu ik fysiek weer picobello ben kan ik op zoek naar mijn permanente thuis.

Zoals jullie op mijn foto’s kunnen zien ben ik echte schelm met voldoende ‘kittenstreken’. Maar eens ik mij op mijn gemak voel zoek is al snel rust en genegenheid. Gezien ik wel al wat heb meegemaakt heb ik enkel wat tijd nodig om te ‘ontdooien’ en mezelf te kunnen zijn. Ik kijk er alvast naar uit om de warmte van een echte woonst met (geduldige) mensjes te kunnen ervaren.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-09-2020

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Ja

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Optioneel, niet vereist