Titus

Wacht reeds 13 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Mensen, opgelet. Ik wil graag even jullie volledige aandacht vragen. Want hetgeen ik jullie nu ga vertellen is van groot belang. Het gaat hier om mijn toekomst. Om mijn kansen. Om mijn … alles.

Mijn naam is Titus, en ik ben geen gewone kat. Ik heb schrik dat als mijn berichtje niet voldoende verspreid wordt mijn kansen op een echte thuis zo klein worden. Laten we beginnen bij het begin. Ik verblijf ondertussen al een tijdje in opvang. Maar dat kon ook niet anders. Ik werd als zwervertje aangemeld bij mijn verzorgers. Ziek en in slechte staat… Ik heb een hele tijd nodig gehad om te stabiliseren. Dat stabiliseren is gelukt, maar ik slaag er niet in om 100% gezond te worden. Ik blijf met een chronisch gevalletje bronchitis zitten. Ik heb hier de afgelopen jaren leren mee (over)leven, het maakt deel uit van wie ik ben. Al moet ik zeggen dat ik mij nu top voel in vergelijking met hoe ik werd aangetroffen. Wat de nodige aandacht en opvolging al wel niet kunnen doen.

Ik weiger echter dat mijn gezondheid mij volledige leven zou bepalen. Ik ben een stevige kater die je hart bij een eerste ontmoeting snel zal inpalmen. Zeker als je van katten met karakter houdt. Enige ervaring als kattenliefhebber zal misschien wel nodig zijn. Maar eens ik mijn kopje in je handpalm druk zal je mij niet meer kunnen loslaten!
Dat vat trouwens zowat het profiel samen van mijn ideale baasje. Een kattenliefhebber die over mijn gezondheid kan waken. En dat is heus geen onoverkomelijke opdracht. Je zal bij een kennismaking horen dat ik wat zwaar adem, maar dat is eigenlijk het enige symptoom dat ik momenteel meedraag. Af en toe is een opstoot mogelijk en zal het lijken alsof ik met een stevige verkoudheid zit. Maar dat is allemaal onder controle te houden dankzij de nodige medicatie en opvolging bij een vaste dierenarts.
Liefst van al zou ik als enige kat in huis willen leven. Ik ben extra stressgevoelig en met een andere kat in huis kan dat alle kanten uitgaan. Ik zou niet willen dat er daardoor extra zorgen ontstaan.

Om samen te vatten: ik ben een karaktervol zorgenkindje dat een rustige thuis verdient bij iemand die mij de aandacht kan geven die ik verdien. Ik begon mijn bericht met de schrik die ik heb om geen echte thuis te vinden. Ik wordt hier verzorgd, zo goed als maar kan. En elke verzorger zal altijd voor mij klaarstaan. Maar het is geen thuis. Mijn angst is dat er niemand bereid is om dit zorgenkindje verder te helpen. Dat iedereen onterecht schrik heeft voor oplopende kosten of een probleem gaat maken van mijn ademhaling. Hopelijk is die angst niet nodig en krijg ik spoedig goed nieuws!

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-01-2015

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Optioneel, niet vereist