Tic

Wacht reeds 132 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo, ik ben Tic. Ik ben een flinke kater, geboren in maart 2019. Ik kwam in het asiel aan via een inbeslagname. En ik kan niet verbergen dat dit even een impact op mij heeft gehad, maar dat is gelukkig allemaal achter de rug. Ik ben 100% klaar om mijn zoektocht naar een nieuwe thuis aan te vatten!

Wat bedoel ik precies met die ‘impact’? Wel, ik was eerst enorm teruggetrokken en schuw bij mijn aankomst hier. Het heeft even geduurd alvorens ik kon openbloeien. En ik kan nu nog wel wat terughoudend zijn bij een eerste kennismaking. Maar met een klein beetje tijd win je al snel mijn vertrouwen. Ik zal geen enorme knuffel-kat zijn, maar zal wel ten gepaste tijden een aaitje en aandacht komen vragen.

Ik kan het prima vinden met een andere rustige, sociale kat. Kinderen of andere dieren zoals een hond zijn dan weer niets voor mij. En als laatste wil ik meegeven dat ik de optie om even buiten te gaan wel leuk zou vinden. Een beetje ruimte om mijn pootje in de open lucht te strekken is daarbij voldoende.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-03-2019

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Ja

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Optioneel, niet vereist