Tiara

Wacht reeds 34 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Tiara is de naam. Een Stafford teefje, een pup in het lichaam van een puber, geboren op 4/01/2020. Wat doet zo een jong en prachtig beestje als ikzelf in een asiel? Wel, ik werd samen met twee soortgenoten inbeslaggenomen. Daarbij waren onze levensomstandigheden de belangrijkste reden.

Mijn kameraadjes vonden reeds een nieuwe thuis, nu is mijn beurt! Laten we even opsommen wat je van mij moet weten en waar je rekening mee moet houden:

1) Ik ben jong en ik wil wat. Wees maar zeker dat ik wat leven in de brouwerij ga brengen.

2) Ik ben sociaal met mens en dier. Ik heb tot op heden nog geen viervoeter ontmoet waar ik het niet mee kon vinden. Zolang ze maar tegen een stootje tijdens het spelen kunnen.

3) Ik heb al een basisopvoeding, maar er gaat nog wat werk in mij moeten worden gestoken. Wees maar zeker dat ik enorm veel potentieel heb!

4) Ruimte is van groot belang. Ik moet mijn pootjes kunnen rekken, van de ene kant van de tuin naar de andere rennen, springen, zot doen, noem maar op,…!

Wil je graag nog meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

4-01-2020

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Teef

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja