Tecko

Wacht reeds 148 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hallo iedereen, mijn naam is Tecko. Ik ben een schat van een Amerikaanse Stafford, geboren op 1 januari 2016. Mijn verhaal in het asiel begon bij mijn inbeslagname. Maar how! Geen paniek! Vele denken bij het woord ‘inbeslagname’ al snel dat er iets mis met mij moet zijn. Niets is minder waar. Die inbeslagname kwam er omdat mijn vorige baas simpelweg niet in staat was om correct voor mij te zorgen. Dat heeft gelukkig geen impact op mijn gemoed en karakter gehad. Ik ben 100% klaar om die bladzijde om te draaien en aan mijn nieuwe leven te beginnen.

Wat moet je van mij weten? Ik ben de definitie van een mensenvriend. Daarom ben ik in de eerste plaats op zoek naar iemand die ook mijn beste vriend kan worden. Iemand waar ik mijn dag bij kan doorbrengen, een compagnon. Mijn baasje moet wel over een degelijke tuin beschikken. Mijn wandelaars in het asiel zijn ook vol lof over mijn ‘wandel-skills’. Een goede wandeling maakt mijn dag echt compleet.
Helaas kan ik het niet goed vinden met andere dieren. Het is de bedoeling dat ik de enige viervoeter in huis wordt. Ik kijk er dus naar uit om het middelpunt van alle aandacht te worden!
Vergeet alle vooroordelen die gepaard gaan met mijn ras. Heb ik een aantal werk- en aandachtspunten? Ja, maar wie niet?!

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier op deze website in..

Extra informatie

Geboortedatum

1/01/2016

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Reu

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja