Taz

Wacht reeds 357 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hoi hoi, mijn naam is Taz. Ik kwam recent in opvang nadat de Dierenbescherming Mechelen mij en in totaal bijna 120 andere Cane Corso’s moest weghalen bij een kweker. Die actie was zelfs nationaal nieuws! Natuurlijk kan één asiel dergelijke aantallen niet alleen aan. Er kwam hulp van over het hele land. En zo ben ik hier in Tienen geland samen met de broers Daron en Archie.

Wij gaan nu elk op zoek naar onze nieuwe thuis. Onze verzorgers hebben de afgelopen weken onze karakters duidelijk vorm zien krijgen en helpen onze kandidaat adoptanten dan ook graag verder met hun zoektocht naar de ideale match.
Ik ben twee weken jonger dan de broers waarmee ik de reis van bij de fokker heb afgelegd. En je ziet ook dat ik uit een ander nestje kom. Ik ben wat kleiner, zotter, en noem mezelf graag schattiger dan Archie en Daron! 😀 Ik heb een groot hart, ben een ongelofelijke losbol en wil als eerste in de buurt van mensen zijn. Maar net zoals bij de broers moet ik nog heel wat nieuwe dingen ervaren en moet de wereld nog voor mij opengaan.

We waren alle drie een goede 5 maanden jong toen we hier aankwamen. Maar eigenlijk hadden we de opvoeding van een pup van 12 weken. Op sommige gebieden was het nog erger want een leiband, halsband, harnas,… kenden we allemaal niet. We hebben op heel wat punten al mooie vooruitgang kunnen boeken. Maar we gaan sowieso op zoek naar een thuis waar men ervaring met ons ras en het grootbrengen van een hond heeft. We hebben nog wat metertjes af te leggen maar dat komt met de juiste begeleiding dik in orde!

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

 

Extra informatie

Geboortedatum

13/01/2021

Ras

Cane Corso

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag, matching nodig

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja