Storm

Wacht reeds 16 dagen op een nieuw baasje

Beschrijving

Hallo, ik ben Storm. Wat ben ik blij dat ik hier mijn verhaal kan doen en dat er werk van mijn toekomst kan worden gemaakt. Want het is nodig. Mijn verhaal is eigenlijk gelinkt aan dat van Rasco (die jullie ook op deze website terugvinden). We kwamen beide via een inbeslagname in het asiel terecht. En dat was absoluut nodig gezien onze levensomstandigheden en de aandacht die voor ons ontbrak.

Mijn vorige woonplaats is wel het enige dat ik met Rasco gemeen heb. We zitten compleet anders in mekaar. Het meest vanzelfsprekende verschil is natuurlijk ons uiterlijk. Mijn lange vacht springt onmiddellijk in het oog. Deze vacht brengt enig werk met zich mee. Ik heb in mijn jonge leven nog niet vaak een borstel of kam gezien. Daar was mijn dikke, onverzorgde ondervacht het bewijs van. Mijn verzorgers hebben al heel wat tijd en werk in mijn uiterlijk gestoken sinds mijn aankomst, en dat blijft een ‘work in progress’.
Het belangrijkste verschil tussen Rasco en mij is ons karakter. Wij hoorden eigenlijk helemaal niet samen te wonen. Waar Rasco graag de grote man uithangt, ben ik enorm schuw. Hij had dan ook een onderdrukkend effect op mijn ontwikkeling als jonge kerel. Ik ben in het asiel pas vorderingen gaan maken eens ik apart mijn ding kon doen. Dat wilt niet zeggen dat ik het niet met andere honden kan vinden, maar ze moeten dan wel heel rustig zijn. Anders kruip in onmiddellijk weer in mijn schelp.

In mijn verdere ontwikkeling gaat een nieuw baasje nu eenmaal de nodige tijd moeten steken. Waar Rasco al snel aandacht heeft voor mensen ben ik meer bezig met speeltjes en het volgen van mijn neus. Dat is niet altijd slecht maar ik zoek iemand waarmee ik de juiste klik kan maken. Dan kan ik de focus die ik nu voor speeltjes heb verplaatsen naar een focus voor de band met mijn baasje.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

18-03-2019

Ras

Duitse Scheper

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag, matching nodig

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja