Scubba

Wacht reeds 32 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Mijn naam is Scubba, een kattin van 6 jaar oud. Ik werd ooit geadopteerd als 7 maanden jong kitten. Gedurende 5 jaar werd ik verwend , tot aan de geboorte van een baby in mijn adoptiegezin. Deze had jammer genoeg gezondheidsproblemen. Er groeide al snel een afstand tussen mij en mijn baasjes. Het verwennen was verleden tijd en ik ging moeilijker gedrag vertonen. Hierdoor belandde ik in het asiel.

Hier heb ik opnieuw vertrouwen in de mens moeten tanken. Ook al is dat vertrouwen ondertussen weer gegroeid blijf ik meestal op mijn hoede. Ja, ik kan zelfs wat defensief reageren. Maar ik ben er zeker van dat ik bij mijn ideale match weer zal kunnen openbloeien!
Jammer genoeg zit ik naast deze mentale uitdaging ook nog met een fysiek probleem. Ik zit met een gewrichtsprobleem aan mijn achterpootjes. Hierdoor verlies ik soms wat evenwicht. Mijn normale pas kan er dan wat bijzonder uitzien. Gelukkig spreken we hier niet over een pijnlijk probleem. Ik schiet hier nog altijd rond en probeer elke elk balletje dat mijn pad kruist te pakken te krijgen. Springen zit er echter niet meer in. Ik zal dan ook een rustige binnenthuis nodig hebben, zonder andere dieren of kinderen in de buurt.

Ik hoop nu vooral dat mijn verhaal jullie niet afschrikt. Ik kan niet verstoppen dat ik een ervaren baasje nodig heb die kan rekening houden met mijn mentale én fysieke evolutie. Met de nodige aandacht, wat geduld en zachtheid kan ik iemands beste vriendin worden.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-05-2014

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee