Roxy

Wacht reeds 1184 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hallo, ik ben Roxy, een stevig Rottweiler teefje geboren op 20/10/2011. Ik ben misschien geen groen blaadje meer, maar aan mijn energiepeil zal je dat niet merken!
In juni van 2018 werd ik afgestaan door mijn ex-baasjes omdat ze geen tijd en plaats meer voor mij hadden. “Oei” hoor ik jullie al denken. “In juni afgestaan en pas maanden later in the picture? Daar is misschien iets niet pluis?” Daar is een goede reden voor. Mijn ex-baasjes zagen mij oorspronkelijk als een waakhond, een waarschuwing aan de omheining en een gevaar voor de mens. Laat het duidelijk zijn: dat ben ik NIET. Ik ben vooral verkeerd begrepen en fout ingeschat. Ik werd uiteindelijk zelfs nog maar zelden uit mijn kennel gelaten door mijn vorige eigenaar. Daarom dat de mensen van het asiel hun tijd hebben genomen om mij écht te leren kennen.

Zij hebben mijn ware ik gezien. Een Rottweiler die steun nodig heeft, met gebrek aan vertrouwen in het menselijk ras, maar die haar hart wel wil openen. Jullie mogen zeker niet denken dat ik al afgeschreven ben! Ik vraag niet veel. Enkel een baasje waar ik mij aan kan binden. Iemand die mijn soort kent en mijn potentieel kan aanwakkeren. Hierbij is het wel van belang dat er geen kinderen of andere dieren aanwezig zijn. Dat zou mijn stabiliteit zeker niet ten goede komen.

De aandacht die ik in het asiel heb gekregen heeft mij al deugd gedaan, maar nu ben ik echt klaar voor een nieuwe thuis. Wil je mij graag beter leren kennen? Stuur dan nu een bericht naar info@dierenasiel-tienen.be of contacteer mij via deze site.

Extra informatie

Geboortedatum

20/10/2011

Ras

Rottweiler

Geslacht

Teef

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja