Robbo

Wacht reeds 339 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

“Dat ziet er mij een bekende uit?!” Geef toe, sommigen onder jullie dachten hieraan toen jullie mijn foto’s zagen. Ik heb namelijk al meerdere malen op de Facebook en Instagram pagina’s van het asiel gestaan. Echter was dat toen als vondeling. En het feit dat ik hier weer sta kan maar 1 ding betekenen: deze vondeling is op zoek naar een nieuwe permanente nieuwe thuis.

Zoals de gewoonte is op deze pagina wil ik starten met wat basisinfo over mezelf. Ik ben Robbo, een Amerikaanse Stafford reu van ongeveer 2 jaar jong. Ik ben rond de jaarwisseling in het asiel binnengebracht als vondeling. De zoektocht naar mijn baasjes hebben niets opgeleverd. Mijn leeftijd is dan ook een schatting.

Om eerlijk te zijn snap ik niet dat niemand mij is komen zoeken. Want ik ben een kanjer van een hond, al zeg ik het zelf! Boordevol energie, nogal uitbundig naar mensen toe, maar altijd liefdevol. Een beetje een losbol zeg maar. Ik ben dan ook geen hond die gemaakt is om de hele dag tussen 4 muren te zitten. Mijn nieuwe baasjes moeten klaar staan om mij actie in een tuin te bieden en kilometers langs alle mogelijke wandelpaden en bossen met mij af te leggen. Uiteraard begrijp ik dat mensen hun boterham moeten verdienen, maar om heel eerlijk te zijn zie ik het niet zitten om uren alleen door te brengen terwijl mijn baasjes hard aan het werk zijn.
Wat mijn soortgenoten betreft is elke situatie apart in te schatten. Ik denk wel dat ik te matchen ben met een andere viervoeter, maar hier in het asiel hebben ze nog geen vriend of vriendin gevonden die 100% bij mij past. Ik sluit het dus niet uit, maar een goede matching is een must.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

 

 

Extra informatie

Geboortedatum

1/06/2017

Ras

Amerikaanse Stafford

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja, met teefjes

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Werkpunt

Moet buiten kunnen?

Ja