Ricky & Rocky

Wacht reeds 65 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo, wij zijn Ricky en Rocky. En wij zijn samen op zoek naar een nieuwe thuis!

We zijn hier al enige tijd in opvang in Tienen. Samen hebben we al een heel parcours doorlopen. Alles begon bij onze inbeslagname bij onze vorige eigenaar. Die was duidelijk niet in staat om correct voor ons te zorgen en we waren het slachtoffer van verwaarlozing geworden. Vooral Ricky, wiens vacht met regelmaat gecoiffeerd moet worden, was er niet goed aan toe.

Maar dankzij de nodige goede zorgen van onze verzorgers, dierenarts en trimmer zijn we er helemaal bovenop gekomen. Gezien we reeds samen leefden willen we nu ook samen een nieuwe baasje zoeken. Ons nieuwe baasje zal zien dat we beide enorm aanhankelijk kunnen zijn, maar dat we op ander punten ook stevig kunnen verschillen.

“Zo ben ik, Ricky, met mijn 3 jaar nog een speelvogel die fan is van tennisballen, wandelen, knuffelen,… Ik breng heel wat leven in de brouwerij. Ik zal ook het snelst contact zoeken met andere honden. Én ik ben een echte schootjeszitter.”
“Tegenover dat jong geweld doe ik, Rocky, het al wat rustiger aan. Ik ben dan ook al 14 jaar. Ik kan evenzeer een knuffelaar zijn maar zoek al wat vaker rust. Zo kan mij prima amuseren met de hele tuin centimeter per centimeter af te snuffelen. Echt spelen hoeft voor mij niet. Met Ricky kan ik heel goed vinden, maar op andere honden kan ik nogal bazig reageren.”

En zo hopen we iemand te vinden die ons samen gelukkig kan maken. Iemand die tijd voor ons heeft, een leuke tuin om te snuffelen kan aanbieden, af en toe met ons kan gaan wandelen… Kortom: ons beide het leven geven dat we al zo lang verdienen!

Wil je graag meer info over ons en denk je dat jij ons perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Onze verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

Ricky: 09-10-2017 || Rocky: 21-11-2006

Ras

Ricky: Malteser || Rocky: Jack Russel

Geslacht

Reu

Formaat

Klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ricky: ja || Rocky: nee

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja