Rex

Wacht reeds 252 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Goeiedag allemaal, mijn naam is Rex. Ik ben een fiere Duitse Scheper, geboren op 28/08/2015. Een jonge kerel dus, op zoek naar zijn droomthuis. Ik ben in het asiel beland omdat mijn vorige baasjes mij moeilijk konden geven wat ik nodig had, waardoor ik enorm veel stress opbouwde. Daardoor was ik niet altijd even handelbaar, had moeilijkheden om op gewicht te blijven,… Ik voelde mij gewoon niet goed in mijn vel.

Maar nu ben ik aan het uitkijken naar mijn droompaleis. Het belangrijkste aan dit paleis zal de tuin zijn. Ik kan pas echt mezelf zijn als ik ruimte heb en in de buitenlucht kan vertoeven. Niet dat ik niet binnen kan leven, maar daar krijg ik het al snel benauwd. Daarom staat een tuin dus bovenaan mijn verlanglijstje. Die moet uiteraard goed omheind zijn. Ik val nogal groot uit (dankzij mijn lange stelten) waardoor mijn toekomstige baasjes de gepaste infrastructuur moeten voorzien.
Het volgende punt op mijn verlanglijst is aandacht. Ik wil bezig zijn met iemand. Of het nu spelen en actie in de tuin is, of een goede wandeling. Hier ben ik ook zo graag bezig met mijn verzorgers. Het is niet de bedoeling dat ik mijn dagen alleen in de tuin slijt ‘om te waken’. Nee nee, de lat ligt hoger 😉
En als laatste puntje moet mijn gezondheid wat opgevolgd worden. Er is zeker niets mis met mij, maar wegens mijn stressgevoelig karakter is mijn gewicht een aandachtspunt. De juiste voeding zal dus zeker van belang zijn.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

Extra informatie

Geboortedatum

28/08/2015

Ras

Duitse Scheper

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag, matching nodig

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja