Rex

Wacht reeds 35 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Goeiedag, mijn naam is Rex. Een stevige Duitse herder, geboren op 26/02/2018. Ik vond mijn weg naar het asiel via een inbeslagname. Maak je alvast maar geen zorgen, het is niet zo dat ik een zwaar verleden van mishandeling of zo meedraag. Mijn levensomstandigheden waren niet ok en daarom werd er via een inbeslagname ingegrepen.

En nu ga ik dus op zoek naar een nieuwe thuis. Liefst van al bij mensen die veel tijd bij mij kunnen doorbrengen. Want ik ben enorm aanhankelijk en voel mij ook het best met mensen in de buurt. Een kanjer als ik heeft uiteraard nood aan een ruime tuin om mijn energie kwijt te kunnen. Die tuin zal ik dan ook als de beste bewaken! Maar ik ben wel het leven binnenshuis gewend, dat is dus ook de leefsituatie waar ik momenteel naar op zoek ben.

Gezien mijn formaat en zeer energiek karakter zijn kleine kinderen niet aan mij besteed. Kinderen moeten al tegen een stootje kunnen en/of honden gewend zijn. Met andere dieren kan ik het jammer genoeg niet vinden. In het beste geval zijn mijn reacties wisselvallig. Als je mij in huis haalt moet ik de enige viervoeter in huis kunnen zijn.
Mijn belangrijkste werkpunt is wandelen. Daar wordt door mijn mensjes in het asiel al aan gewerkt, maar ik moet vooral nog leren om het tempo van mijn wandelaar te volgen. Uiteraard is dat iets dat mijn nieuwe baasjes mij perfect verder kunnen aanleren.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

26-02-2018

Ras

Duitse Scheper

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, adolescenten

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja