Rasco

Wacht reeds 16 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Rasco is de naam. Op 4 april heb ik mijn tweede verjaardag gevierd. Jammer genoeg leefde ik toen nog in zeer slechte omstandigheden. Daar kwam een eind aan toen ik door de politie en de verzorgers van het asiel uit die erbarmelijke situatie werd gehaald. Mijn inbeslagname was zo klaar als een klontje: er werd gewoonweg niet naar mij omgekeken.

Gelukkig kon ik bij mijn aankomst in het asiel dat verleden snel achter mij laten. Mijn gezondheid werd nagekeken, mijn vacht werd aangepakt en ik werd op een regime van kwalitatieve voeding geplaatst. Vervolgens was het tijd om mijn karakter te leren kennen. Mijn verzorgers zagen mij ontplooien tot een speelse kerel die aandacht heeft voor zijn mensjes en graag in het hoge gras snuffelt op zoek naar snoepjes. Maar ook mijn timide kant kwam naar boven. Gezien ik op jonge leeftijd niet de nodige aandacht heb gekregen kijk ik nu in onbekende situaties eerst de kat uit de boom.

Die timide kant verdwijnt weer bij andere honden. Dan moet ik kunnen laten zien dat ik de grote man ben. Echt sociaal kan je mij op dat gebied niet noemen. Katten brengen een jachtinstinct in mij naar boven en zijn in mijn nieuwe thuis dus ook niet aan te raden. Kinderen mogen geen probleem zijn. Maar het allerbelangrijkste voor mij is een baasje waar ik mij aan kan binden, waar ik van kan leren en die ik 100% kan vertrouwen.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

04-04-2018

Ras

Duitse Scheper

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja