Pruts

Hallo, ik ben een gitzwarte kater, 1,5 jaar oud en ik kijk verlangend uit naar een liefdevolle thuis waar het vooral rustig is. Ik zoek een thuisje voor mezelf waar geen andere katten zijn want anders geraak ik gestresseerd. Ik hou van aandacht en geniet erg van liefkozingen.

Nadat ik me buiten uitgeleefd heb of mij amuseerde met mijn speeltjes, zoek ik graag een hoge ligplaats om er luilekker te soezen. Opgelet, ik verras je graag door op je rug te springen en dan de nodige knuffels uit te delen. Ik moet er ook wel bij vermelden dat mijn ideale baasje best wat ervaring met katten heeft.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

02/11/2021

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Onbekend

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, adolescenten

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?