Ozzie

Wacht reeds 26 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hey, ik ben Ozzie! Ik ben een Pekinees geboren op 15/08/2021. Ik ben dus nu nog geen jaar oud en ja, ik ben helaas al in het dierenopvangcentrum beland. Maar voor de duidelijkheid, dit lag zeker niet aan mij! Ik werd namelijk in beslag genomen omdat mijn vorige baas simpelweg niet correct met mij om ging.

Wat kan ik je vertellen over mijzelf?

Gezien mijn jonge leeftijd zal je aan mij nog wat opvoeding moeten geven. Ik kan mijzelf al goed gedragen, maar ik ben momenteel een puber dus ik zal nog wel wat dingen uittesten. Mijn go-to reactie is blaffen. Dat is wel erg belangrijk om te weten. Toen ik pas toekwam in het opvangcentrum (en kort nadien bij mijn fantastische gastgezin) was ik erg onder de indruk van alles. Ik was dan ook snel bang van nieuwe dingen, van geluiden en van mannen. Gelukkig heb ik hier samen met het gastgezin al goed aan kunnen werken. Ze hebben ook al flink werk gemaakt van mijn zindelijkheid, waardoor ik bijna nooit meer ongelukjes heb. Al durf ik mijn pootje hier en daar nog wel eens als een koppig reutje te heffen. :-p

Verder zit ik heel graag in de tuin. Ik geef je daarbij al een kleine tip: deze moet goed omheind zijn, anders zou ik wel eens een uitweg durven graven. 😉 Over mijn karakter vertelt mijn gastgezin het volgende: ik ben speels en soms zelfs een beetje ondeugend, erg lief, aanhankelijk, ik krijg graag aandacht, ik kan goed om met kinderen en ik heb nog nooit agressie vertoond. Kortom: ik zal onmiddellijk je hart veroveren! 😀

Bij mijn gastgezin verbleef ik bij verschillende andere honden. Ik kon hier erg goed mee om, meer nog, ik vind het gezelschap van andere honden super leuk. Als er dus al een andere hond in je gezin aanwezig is, is dat alleen maar een pluspunt.

Er valt natuurlijk nog veel meer over mij te vertellen. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

15/08/2021

Ras

Pekinees

Geslacht

Reu

Formaat

Klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Neen

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Onbekend

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja, maar training nodig.

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja