Ona

Wacht reeds 191 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Woef! Hier ben ik, Ona. Ik ben een kruising tussen een rottweiler en herder, geboren op 29-12-2019. Ja, je leest het goed, een stevige kruising he?! Ik ben dan ook een hele brok energie. 😉 Ik kwam in het asiel terecht omdat ik bij mijn vorig baasje niet in de juiste omstandigheden kon leven. Ik heb er ook niet erg veel geleerd, de buitenwereld was mij totaal onbekend. Ik heb sinds mijn komst in het asiel dus al heel wat indrukken opgedaan. Maar jij kan mij daar nog verder bij helpen!

In het asiel is gebleken dat ik het helemaal niet zo goed kan vinden met soortgenoten en met katten. Ik zoek dus een baasje waar ik als enige alle aandacht mag opeisen. Zoals gezegd moet ik nog heel veel leren, maar in het asiel zeggen ze dat ik heel snel leer. Goed hé! Met spel en snoepjes kan je mij altijd een plezier doen, knuffels daarentegen ben ik niet gewoon. Ook wandelen verloopt nog niet zo vlot. Ik ben namelijk nogal een krachtpatser…

Zoals je leest, breng ik heel wat uitdagingen met me mee. Maar ik beloof wel een topper van een hond te worden voor een baasje die de nodige tijd en geduld in mij kan steken!

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

29-12-2019

Ras

Kruising Rottweiler-herder

Geslacht

Teef

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja, maar training nodig.

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja