Nini

Wacht reeds 31 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Hallo, ik ben Nini. Met mijn twee jaar bevind ik mij in de fleur van mijn leven. Jammer genoeg heb ik een deel van mijn jeugd in niet al te beste omstandigheden moeten doorbrengen. Ik belandde dan ook in het asiel na een inbeslagname. Tijd voor een beter leven in een thuis waar ik tot mijn recht kan komen.

Wat mijn karakter betreft kunnen we kort zijn: schattig, aaibaar, maar wat op mijn hoede. Dat laatste komt zeker in orde bij mijn ideale match. Ik aanvaard wel niet zomaar andere dieren in mijn buurt en kleine kinderen zullen al snel te druk zijn voor mij. Dat zijn twee puntjes om rekening mee te houden. Mijn nieuwe thuis zou idealiter over een tuin moeten beschikken waar ik dagelijks mijn pootjes in kan strekken.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Extra informatie

Geboortedatum

01-04-2018

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Vrouwelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja, grote kinderen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja