Nala

Wacht reeds 589 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Ok, zijn we klaar? Hoe zie er uit? Staan mijn haar goed?
Last but not least, hier ben ik dan! Nala, zusje van Pacha en Kenza. Jullie zullen mijn naam al wel de revue hebben zien passeren op de pagina’s van mijn broer en zus. Ik was vorige week echter nog helemaal niet tevreden met de foto’s die ze van mij hadden genomen! En ik wil als jonge meid toch echt wel goed voor de dag komen. Ik kan er toch ook niet aan doen dat de fotograaf het een uitdaging vindt om mij scherp te krijgen?

Maar laten we to the point komen. Ook ik ben geboren in mei 2017 en ben samen met broer en zus in het asiel terecht gekomen. Treur niet, want ik zit hier veel beter dan bij mijn vorige eigenaars. Ik ben zo blij dat men mij daar heeft weggehaald. De ervaring heeft mij alleen maar sterker gemaakt. Vooral mentaal. Ik heb het gevoel dat ik de wereld aankan! Maar als ik eerlijk moet zijn, daar zit ook mijn enige minpunt. Er werd mij verteld dat ik mij nogal als een diva kan gedragen, hetgeen voor uitdagingen kan zorgen rondom soortgenoten en andere viervoeters.

Maar dat is mijn enige minpunt. Echt waar! Ik hoop via deze weg snel de juiste nieuwe baasjes te vinden. Spread the word!

Extra informatie

Geboortedatum

24/05/2017

Ras

Kruising Bull Terriër

Geslacht

Teef

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja