Moesti

Wacht reeds 164 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Je hebt senior, en dan heb je senior… Geen enkele kat denkt er ooit aan om dit te moeten zeggen maar ik, Moesti, ga op 19-jarige leeftijd op zoek naar een nieuwe thuis…

Jawel, 19 jaar. Ik kwam in het asiel aan voor een tijdelijke opvang wegens persoonlijke omstandigheden van mijn baasje. Jammer genoeg heeft mijn baasje na een tijdje alle contact verbroken en niets meer van zich laten horen. Dat heeft even heel erg pijn gedaan. Maar de aandacht van mijn verzorgers heeft mij er bovenop gebracht!
Jullie kunnen zich al wel inbeelden dat mijn nieuwe thuis vooral een rustige thuis moet zijn. Een plaats waar ik mij kan binden aan een nieuw baasje. Want ik krijg niet enkel graag aandacht, ik geef het ook met plezier terug! Ik hoop alleen maar dat iemand voorbij mijn gezegende leeftijd kan kijken en mij het leven gunt dat ik dubbel en dik verdien!

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

Schatting 2002

Ras

Heilige Birmaan

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee