Miss & Quick

Wacht reeds 222 dagen op een nieuw baasje
Category:

Beschrijving

Hallo iedereen, wij zijn Miss en Quick! Twee senioren die in het asiel zijn beland wegens gezondheidsproblemen van onze vorige eigenaar. Wij kennen mekaar al heel ons leven en zijn ook van plan nog lang samen te blijven. Zie ons maar als een “2 in 1” pakket!

– Ik, Miss, ben een Yorkshire teefje geboren op 11/05/2005. Mijn jeugd ligt dus al even achter mij, maar ik ben nog lang niet afgeschreven! Ik breng mijn dagen meestal rustig binnenshuis door met mijn ‘partner in crime’. En net als Quick ben ik een levensgenieter. Als ik hoor dat ik mag gaan wandelen sta ik keer op keer klaar om een nieuw stukje van de wereld te gaan ontdekken.

– Dat laatste geldt dubbel en dik voor mij, Quick! Ik ben het schoolvoorbeeld van een bruisende senior die nog jong van geest is. Ik word dit jaar misschien wel 12 jaar, dat betekent niet dat ik mijn wilde haren al verloren heb. Ik cross met plezier door de tuin, sta samen met Miss klaar voor een wandeling en wil nog altijd samen met mijn baasjes spelen.

We zijn niet meer van de jongste, maar we hebben nog zo veel te bieden! Daarom gaan we op zoek naar onze ideale thuis met een baasje dat ons nog van het leven kan laten genieten en klaar staat om ons zo lang als het nodig is te verzorgen.

Wil je meer over ons weten of had je ons graag ontmoet? Stuur ons dan nu een mailtje via info@dierenasiel-tienen.be of via het contactformulier op deze site.

Extra informatie

Geboortedatum

Miss: 11/05/2005 – Quick: 20/03/2007

Ras

Miss: Yorkshire – Quick: Shi Tsu kruising

Geslacht

Miss: teefje – Quick: reu

Formaat

Klein

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Miss: ja – Quick: nee

Sociaal met honden?

Ja

Sociaal met katten?

Ja

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Moet buiten kunnen?

Ja