Milo

Wacht reeds 2068 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Goedemiddag, mijn naam is Milo. Ik wordt bestempeld als een herder kruising, al is het voor mensen niet helemaal duidelijk wat voor kruising. Er zit zeker wat Mechelaar in mij, maar het zou mij niet verbazen als sommige van mijn voorouders Husky’s waren. Ik ben geboren op 25/10/2015 en ben absoluut in de fleur van mijn leven. Helaas breng ik die tijd door in het asiel.

Ik ben afgestaan omdat het onder andere niet klikte met andere dieren. Dat kan ik niet verbergen, sociaal met soortgenoten ben ik niet. Ik heb al honden gekend waar ik een bepaalde klik mee had, maar zo zijn er maar weinig. En dus ben ik hard op zoek naar een nieuwe thuis. Hoe stel ik mij die thuis voor? Geen andere dieren dus, geen kinderen, maar wel veel ruimte, veel gras, een baasje die mij leert kennen en waar ik een band mee kan vormen. Ik ben niet het soort hond dat het automatisch met iedereen kan vinden. Ik ben op zoek naar die ene persoon die met mij wilt werken, spelen en mij voldoende uitdaging kan bieden.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

25/10/2015

Ras

Kruising Herder – Husky

Geslacht

Reu

Formaat

Groot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Ja

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja