Marley (FIV+)

Wacht reeds 177 dagen op een nieuw baasje
Categories: ,

Beschrijving

Ha.. hallo… Mijn naam is Marley. Je gaat mij moeten excuseren, ik ben nogal schuw. Maar ik wil jullie heel graag mijn verhaal brengen.
Dat verhaal komt eigenlijk grotendeels overeen met dat van Wezzel, een soortgenoot in het asiel. We zijn hier samen rond dezelfde tijd aangekomen. Beiden werden we op ongeveer 3 jaar oud geschat, we waren beiden bij onze aankomst angstig en afstandelijk van karakter, en jawel, ook ik ben FIV+ (kattenaids).

Maar net zoals Wezzel ga ik nu op zoek naar een echte thuis. Waar een baasje kan rekening houden met mijn karakter en ziekte. Ik ben momenteel zeker geen knuffelaar. Mijn vertrouwen in de mens moet nog wat groeien. Maar er is potentieel! Ik droom van een thuis waar ik mezelf kan zijn in een rustige omgeving zonder enige vorm van stress. En uiteraard bij een baasje die rekening kan houden met mijn diagnose van kattenaids.

Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.
Voor meer informatie over FIV (kattenaids) verwijzen we met plezier naar de collega’s van VZW Oscar die de perfecte samenvatting op hun website hebben geplaatst: https://vzwoscar.com/wat-moet-je-weten-over-fiv/

Extra informatie

Geboortedatum

01-01-2017

Ras

Europese Korthaar

Geslacht

Mannelijk

Formaat

Normaal

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Neen

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Neen

Kan mee in de auto?

Neen

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Nee