Madison

Hey, ik ben Madison (althans dat zeggen ze, maar ik reageer er niet echt op 😉). Ik ben een kruising Bullie teefje van 6 jaar oud. Ik kwam samen met mijn vriendin Mila in het dierenopvangcentrum t.g.v. een inbeslagname. We moesten in slechte leefomstandigheden verblijven en ook onze fysieke en medische toestand was niet erg goed. Mijn gewicht was niet optimaal en ook mijn gebit en tandvlees moesten dringend onder handen genomen worden. Gelukkig hebben de mensjes van het opvangcentrum dit al gedaan.

Wat kan ik je nog vertellen over mijzelf?

Wel, eerlijk gezegd, als je mijn schattig smoeltje ziet, zal je vermoedelijk direct voor mij smelten. 😊 Zo heb ik iedereen hier in het opvangcentrum ook al voor mij gewonnen. Ik hou dan ook zoveel van mensen, dat ik altijd enorm enthousiast op ze afloop. En die mensen staan dan klaar voor een knuffel en een wandeling, de ideale combinatie! Erg lang wandelen lukt voor mij niet (met mijn korte pootjes), maar regelmatig een half uurtje vind ik perfect. Ze vertellen mij hier trouwens dat ik erg flink kan wandelen, leuk hé! 😊

Het nadeel van zo graag mensen zien? Ik zit niet graag alleen, ik begin dan te 'neuten' 😅 en kan dit lang volhouden. Ik ben dus echt op zoek naar een baasje dat vaak genoeg thuis is. Hoewel ik dus samen zat met een andere hond (Mila) zoek ik een thuis waar geen andere dieren zijn. Hier in het opvangcentrum hebben ze namelijk gemerkt dat we toch niet goed genoeg met elkaar om kunnen om in dezelfde ruimte te moeten verblijven. Zowel zij als ik kunnen wel een sociaal contact met honden leggen (bijv. op wandeling) maar samenleven is andere koek. Ook katten in huis zijn geen goed idee. Kinderen daarentegen lukken wel, zolang ze ook mijn grenzen respecteren.

Neem gerust een kijkje onder het tabblad ‘Extra informatie’ op deze pagina voor meer details. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (nadat je voor de optie 'Interesse in adoptie van kat of hond' hebt gekozen). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact met je op.

Extra informatie

Geboortedatum

19/01/2017

Ras

Kruising

Geslacht

Teef

Formaat

Middelgroot

Gecastreerd/Gesteriliseerd?

Ja

Sociaal met honden?

Wisselend gedrag

Sociaal met katten?

Neen

Ervaring met kinderen?

Ja

Kan mee in de auto?

Ja

Kan alleen thuis blijven?

Ja

Heeft toegang tot tuin/buiten nodig?

Ja

Wens je meer te weten over vrijwilligerswerk in het asiel?

Heb je meer informatie nodig?